Partners

Vattnets Hus

Vattnets Hus vill vara en samlingspunkt för tränings och hälsointresserade. Huset invigdes den 7 februari 2017, och är ett fullvärdigt bad för tävlingar, lek, rekreation och träning. Det inrymmer bland annat en tävlingsbassäng med 10 banor, två rutschkanor i äventyrsdelen, ett Nordic Hamam Spa, två varma träningsbassänger, Bistro, samt Gym med tre gruppträningssalar samt Bunkern som är ett funktionelltgym.

Kullamust

Här känner du doften av äpplen, hör klirret av flaskor och då och då sträcker en glada sina vingar över himlen. Ser du en energisk figur som försöker vara överallt på en och samma gång så bli inte rädd, det är högst troligt Mustmästaren. Han smakar på musten mest hela tiden, det blir bäst och godast så.

Ängelholms Näringsliv

"Välkomna till Ängelholms Näringsliv! Vi samordnar marknadsaktiviteter i nära samarbete med kommunen för att främja hållbar ekonomisk tillväxt och utveckla Ängelholms stadskärna som ett kommersiellt och kulturellt centrum. Ängelholms Näringsliv AB driver även Turistcenter med fokus på produktutveckling och gästmottagning."

Familjen Helsingborg

Familjen Helsingborg är människor som möts, platser som stimulerar och sammanhang som utvecklar. Här växer både människor och företag. Vi är: Bjuv Båstad Helsingborg Höganäs Klippan Landskrona Perstorp Svalöv Åstorp Ängelholm Örkelljunga

Hotell Erikslund

På den skånska slätten har vi skapat en oas, lättillgänglig för dig. På vårt hotell sover du bra i sköna sängar, i restaurang och Wärdshus äter du vällagad mat. Vårt spa erbjuder underbara behandlingar, ett rikt utbud av träningspass och stort välutrustat gym i två plan.

BookSpot

BookSpot hjälper uthyrnings- & aktivitetsbolag att få ut det mesta av sin tid. Vår bokningstjänst kommer från BookSpot